miloublits.reismee.nl

Sections!

Dag allemaal! Sorry dat ik jullie even in spanning heb laten wachten..

Afgelopen vrijdag hadden de speech mensen maar 3 uurtjes school, en daarna vertrokken we naar St. Peter, ongeveer anderhalf uur hier vandaan.

Hardstikke zenuwachtig natuurlijk, maar toch heel erg goed gepresteerd, en we hadden finals gehaald!Ook de finals hadden we super gedaan, het kon niet beter.

Jammer genoeg werden we 7e, niet verdiend. Gelukkig lieten veel mensen weten dat het erg oneerlijk was en dat wij het zeker hadden verdiend om naar State te gaan.

Achterafkregen we te horendat de Jury mijn accent maar helemaal niks vond en we daarom heel veel punten waren kwijt geraakt. Ze hadden dus geeneens door dat ik een foreign exchange student was, ze dachten dat ik een accent probeerde maar daar niet consistent genoeg mee was.. Dat was dus heel erg balen om dat te horen, het was dus niet terecht. Maar alsnog hebben we een heel goed seizoen gehad, en het belangrijkste: ik heb heel veel plezier gehad!

6 andere mensen van mijn school hebben het wel naar State gehaald, waaronder m'n promdate in de categorie humorous. Hij vertrekt morgen dus voor 2 dagen, en dan de dag daarna hebben we prom! Het weer was van de week heel erg lekker, bijna 25 graden, maar nu is het weer aan het regenen, en zaterdag misschien zelfs sneeuw! Duimen dus voor een lekkere dag!

Margo

Fijn dat jullie in ieder geval veel plezier hebben gehad, maar wel balen zeg,helemaal doordat jouw accent een factor was. Niet eerlijk maar goed, soms lopen dingen zo en jullie weten beter en een hoop mensen ook gelukkig. In ieder geval ging het goed!
Een promdate! Voor mij hier klinkt dat filmachtig hè, erg leuk Milou, ik wens jou en je date heel veel plezier!! We duimen voor een lekkere dag, duim jij dan voor ons , want hier is ook eindelijk een beetje zon!
Dag Milou!
x
Margo

Mamsie

Jammer meis, en nu helemaal om achteraf te horen dat de jury dacht dat je een accent probeerde op te zetten. :(
Jullie zijn toch kanjers en hebben zelfs een 7e plaats bij de sections gehaald. Wie heeft dat nou? We gaan duimen dat Thom een mooi plaatsje gaat halen daar in State, want humorous is hij! Dus dat zou moeten lukken. :)
Nu maar lekker voorbereiden op Prom, duimen voor toch wat lekker weer. Het wordt vast fantastisch. Geniet ervan meisje, ik ben zo trots op jou!!
Love youuuuuu!!!!!

Amy

Dat is wel echt balen, en nogal oneerlijk.

Maar super veel plezier op prom!

Papsie

Echt balen, oneerlijk, jammer, ik voel het ook in mijn buik. Maar het is geweldig wat je hebt bereikt en fijn dat je er zoveel plezier mee hebt gehad, ik ben echt ontzettend trots op je. Ik kijk nog vaak naar het filmpje van de speech-practice; echt heel goed en professioneel, ongelofelijk.

En dan dit weekend de Prom; ik heb je prom-jurk al gezien op de foto, het staat je echt prachtig. Wel jammer dat er slecht weer wordt voorspeld maar ik denk dat het een hele belevenis wordt en heel erg leuk.
Heel veel plezier en geniet er weer van.

xxxxx van je Papsie

Jan en Loes Kolleman

Wat oneerlijk meisje, echt balen natuurlijk, maar ja, een heel mooie ervaring rijker toch?
geniet van de Prom, je jurk staat je erg goed, prachtig hoor, een echte dame. Geniet er van en wat het weer betreft, kom naar purmerend, het is hier zomer!!!
groetjes.

Teddy

Hi lieve Milou,
Ik heb bij je ouders het oefen-filmjpe gezien, echt GEWELDIG hoe jij en je partner dat doen. Je bent echt geboren voor toneel/optreden!!! Enne, we kijken naar je uit hoor, en dan ook nog 2 weken samen op Tusan Beach, leuk he!!! dikke kus van (mama 2) teddy

Sanne

hee lieve Milou,
de tijd vliegt nu he?!!!
Je hebt een gewéldige Prom gehad; zo leuk, de foto's en verhalen die we van mama zagen/hoorden.
Fijne tijd nog daar en heerlijk je straks weer hier te zien!! We denken aan jou. Dikke kus van ons!!