miloublits.reismee.nl

Musical Joseph and the amazing technicolor dreamcoat

Wauw, 3 maanden aan de musical gewerkt en het is nu alweer over.

Het begon allemaal met musical practices na schooltijd, of 's avond na het eten. Bijna elke dag zagen we elkaar voor minimaal 5 uur. Nooit gedacht dat het zo'n succes zou worden.

Joseph and the amazing technicolor dreamcoat was een hele moeilijke musical, een risico om te doen vanwege alle moeilijke liedjes. Maar we hebben het super gemaakt!!

Donderdag hadden we de eerste voorstelling. Het begon allemaal na schooltijd met makeup en haar en hele harde muziek op! om 6 uur begon de warming up. Gewoon lekker zingen, niet moeilijk doen. Ain't no mountain high enough was een van de nummers waar we lekker op gingen zingen en dansen, en het werkt echt! Gewoon lekker vanuit je tenen zingen en dansen en je bent zo opgewarmd. Vlak voor de musical lieten de leraren ons alleen en begonnen we met ons 'musicalritueel' . Met de lichten uit zongen we in een grote circle een heeel mooi liedje; Lean on me. Iedereen met tranen in z'n ogen natuurlijk. Het is iets waar we zoo lang naar uit hadden gekeken!

Toen begonnen de voorstellingen. Het was stressen maar vooral echt heeel erg leuk. Elke voorstelling was uitverkocht en er waren altijd lange wachtlijsten voor als er toch nog een plekje vrij kwam. De musical ging heeeeel goed, elke dag zaten er mensen in het publiek te huilen, gillen! Op die momenten mistejullie toch wel hoor papa en mama!

Elke dag na de voorstellingen gingen we met z'n allen ergens heen, lekker nog een hapje eten en nagenieten. Na de laatste voorstelling gisteren hadden we de castparty. Heeel anders dan onze nederlandse afterparty!

Na het opruimen gingen we de film kijken. Daarna waren de senior talks waar de seniors dus hun woordje kunnen doen over alles wat ze willen zeggen en bedanken. Ik mocht ook een praatje houden omdat ik er volgend jaar ook niet bij ben. Het was flink huilen maar een heeeeel goed gevoel om dat met z'n allen te doen! Als afsluitertje zongen we nog 1 keer ons liedje Lean on me. Toen begonnen de tranen pas echt, en serieus bij iedereen!

Het was echt een hele mooie tijd en ik heb echt heel veel vrienden gemaakt. Tot nu toe is dit echt de 'highlight of my year'. heb er even geen andere woorden voor! Gelukkig is dinsdag al meteen de auditie voor de winterplay, dus dan kunnen we weer opnieuw beginnen!

Binnekort krijg ik meer foto's van iedereen, van alle kostuums enzo! Dus dan zal ik ze meteen hierop zetten!

Sanne

Súper verhaal lieverd!! Fijn dat je zo hebt genoten!!...
en doorgaan daarmee he?!

Papsie,

Lieverdje,
Fantastisch om het zojuist ook allemaal even op Skype van je te horen. Het is prachtig om dit allemaal te lezen, zo leuk. Je hebt er echt van genoten en je zal er nog heel lang van blijven genieten. Ik ook! Ik ben natuurlijk erg benieuwd naar de film.
xxxxx
van je Papsie

Lisa

..huilen, gillen & lachen! heb ook genoten hoor dus heb vooral heel veel lol gehad aan de leuke musical! xxxx en tot morgen!

Margo

Erg leuk verhaal weer, fijn hoor dat je zo geniet. OP naar het volgende avontuur!! x

Mamsie

Wat een heerlijk verhaal! Wat kan jij toch altijd genieten van "de musical", écht jouw ding!!!
Gelukkig hoef je niet al te lang te wachten voor de volgende auditie :).
Lieverdje, geniet er maar weer van, ik ben super trots op jou!!
I love you!!! xxxx

joke

Wat zien jullie er prachtig uit, ik kijk nu al uit naar meer foto's....
Fijn dat het Top gaat....

groetjes